Prevent Páramentesítő aeroszol 200ml

Gyártó: Prevent
Cikkszám: F140000017
Gyártó cikkszám: TE00809
Elérhetőség: Raktáron, szállítás azonnal
Várható szállítás: 2024. július 25.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
839 Ft 671 Ft Kedvezmény: -20%
Menny.:db
Prevent Páramentesítő aeroszol 200ml
839 Ft 671 Ft Kedvezmény: -20%
Menny.:db

Leírás

Megakadályozza a szélvédők, tükrök, ablakok, szemüvegek bepárásodását és homályosodását. A szélvédő belső felületéről eltávolítja a dohányfüst és más szennyeződések okozta fátyolosodást.

A levegő páratartalma hajlamos lecsapódni a hidegfelületekre. A páramentesítővel történő kezelés hatására azonban a pára apró vízcseppek helyett egyenletesen vékony, átlátszó film formájában rakódik le a felületre.

Használati útmutató:
1. Rázzuk fel a palackot, 15-20cm távolságból porlasszuk a tiszta, száraz, lehetőleg szobahőmérsékletű felületre egyenletes, vékony rétegbe! (Mindig meleg felületre fújjuk, azaz akkor kezeljük a szélvédőt, amikor pl. hazaérkezünk. Hideg szélvédőn a készítmény nem dolgozható el tökéletesen, emiatt fénytörést, maszatos felületet okozhat. Járművek esetén célszerű csak a vezető szempontjából fontos üvegfelületet kezelni.)
2. Félperc száradás után a felületet töröljük tisztára puha, száraz ruhával vagy papírkendővel! (A készítmény hatékonysága a kezelt felület pára- és homályosodás-mentességét hetekig is biztosítja az igénybevételtől függően. Festett felületre ne kerüljön, mert foltosodást okozhat! A készítmény a felületről vízzel eltávolítható!)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!