Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Prevent Motorindító vezetékes aeroszol 300ml
2.179 Ft
1.739 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

Prevent Motorindító vezetékes aeroszol 300ml

2.179 Ft
1.739 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db
Gyártó: Prevent
Cikkszám: F110000023
Gyártó cikkszám: TE01461
Elérhetőség: Raktáron, szállítás azonnal
Várható szállítás: 2024. június 24.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A termék benzin- és dízelmotoros gépjárművek, mezőgazdasági munkagépek, kerti kisgépek, motorcsónakok téli és nyári, nehéz üzemi körülmények közötti gyors indítására alkalmas. Korrózióvédő anyagot tartalmaz. Használata kíméli az akkumulátort és az önindítót.

A termék hosszabító csővel van ellátva. A mellékelt 2 méter hosszú cső bevezethető az utastérbe, kényelmesebb felhasználást biztosítva. Ha az aeroszol kiürül, pótlására a vezeték nélküli kapható PREVENT motorindító aeroszol is felhasználható, úgy hogy annak szórófejét lecseréljük a kiürült palack szórófejével.

Használati útmutató:
1. Vegyük ki a kupakból a hosszabbító vezetéket! Benzinmotornál a levegőszűrőn, a dízelmotornál a levegőtorkon 8mm átmérőjű lyukat kell fúrni! Illesszük a csatlakozót a kifúrt lyukba úgy, hogy a pereme feküdjön rá a furatra!
2. A porlasztócsövet vezessük be a kesztyűtartóba vagy a szerelvényfal alatti polchoz! A vezeték hossza 2 méter. Az aeroszol tetszőleges helyzetben kiüríthető.
3. A porlasztócsövet illesszük a szórófej furatába ütközésig. A palack kiürülése után a vezeték nélkül kapható PREVENT motorindító aeroszol is felhasználható a már meglévő vezetékhez és szórófejhez.
4. A motor indítása: Használat előtt a palack tartalmát rázzuk fel, majd 1-2 másodpercig nyomjuk le a szórófejet. Benzinmotoroknál ne használjunk szívatót, hanem a beporlasztás után a gázpedált félig lenyomva önindítózzunk! Dízelmotoroknál a hidegindítás előtt ne alkalmazzunk izzító gyertyával történő izzítást, hanem a beporlasztás után a gázpedált teljesen lenyomva önindítózzunk! A beporlasztás megismételhető.

Az aeroszol vezeték nélkül csak a kupakban elhelyezett kisméretű szórófejjel használható, a levegőszűrő szívócsonkjába történő közvetlen porlasztással!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.