ERLA MEGGI - csodaszivacs / radírszivacs (4db)

Gyártó: ERLA
Cikkszám: K2_020
Elérhetőség: Raktáron, szállítás azonnal
Várható szállítás: 2024. július 25.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
1.071 Ft
Menny.:db
ERLA MEGGI - csodaszivacs / radírszivacs (4db)
1.071 Ft
Menny.:db

Leírás

ERLA MEGGI: -gazdaságos csomagolás, 4 darab készletenként, - tisztítás tisztítószerek nélkül, csak vízzel, - tartós, nem reped, nem törik, - könnyű használat - áztatás, nyomkodás, törlés, - méretek 6 x 10 x 2 cm
Varázsszivacs a falakra? Az ERLA MEGGI tökéletes a falak tisztítására a karcolásoktól, foltoktól, cipőnyomoktól, Eltávolítja a gyermekek kreativitásának hatásait, amelyeket zsírkrétával, filctollal, festékkel vagy akár tintával készítettek.
Varázsszivacs a konyhába vagy a fürdőszobába? Ideális foltos poharak, rozsdamentes acél, padlófelületek, lakk, műanyag, üveg, bútorok és kiegészítők, konyhaszekrények, kerámiacsempe, fuga és sok más tisztítására.
Az ERLA melamin szivacs műanyag, üveg, vinil és bőr tisztítására is alkalmas. Minden ragasztófoltot, tiszta kandallóüveget és még a fehér sportcipőt is képes kezelni. Könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket a nehezen hozzáférhető helyekről vagy a részletekben gazdag felületekről.
Széles körben használják otthonokban, éttermekben, szállodákban, irodákban - bárhol, ahol sok apró szennyeződés van és egyszerű eltávolításra van szükség.
Gazdaságos négyes csomagban kapható. Egyet a konyhába, egyet a fürdőszobába, egyet az előszobába és egyet tartalékba. Okos, nem igaz? Kétszeres gondolkodás nélkül nyúlj érte. A legjobb varázsszivacs az, amelyik éppen kéznél van.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!